top of page
Øverst

Vi tror på den personlige kontakt og de nære relationer

Byggepladschefer
lagerarbejdere

Thorn Vikar og Rekruttering er udspringer af moderselskabet Thorn Contractors, og med en klar vision om at lette ansættelsesprocessen for virksomheder, og sikre en nem og effektiv rekruttering. Samtidig ønsker vi at hjælpe ledige i job. Selskabet er 100% danskejet, har konsulenter fra henholdsvis Danmark, Polen og Rumænien, og Thorn Vikar & Rekruttering kan derfor tilbyde både dansk og udenlandsk arbejdskraft.

Thorn Vikar & Rekruttering så dagens lys i september 2020, hvor vi slog dørene op til vores hovedkontor i Nørresundby. Kort tid efter åbnede vi kontor i Vejle, og er nu ligeledes at finde på lokationer i Aarhus, Esbjerg og Odense. Vores ambitioner rækker længere, og vi vil i løbet af de kommende år servicere landsdækkende med konsulenter fordelt over hele landet.

Selvom vi er en ny virksomhed i branchen, så har vores konsulenter mere end 15 års erfaring med relationer til både store og mindre virksomheder.

Vi er en alsidig organisation bestående af folk fra bl.a. håndværker-, industri-, og servicebranchen herunder administration, og dækker derfor en bred vifte af kompetencer til personaleløsninger.

 

Vi er medlem af Dansk Industri, og følger alle gældende overenskomster.

bottom of page