top of page
Til Toppen
Øverst på siden

Vi er dit vikar- og rekrutteringsbureau i Aalborg

Hos Thorn Vikar & Rekruttering er vi eksperter i at finde det perfekte match mellem jobsøgende og virksomheder. Hver dag hjælper vi mennesker med at finde den rigtige arbejdsplads – og arbejdspladser med at finde de rigtige mennesker. Skal vi også finde et match til dig?

Vi kan hjælpe dig, uanset om du står og mangler et job, eller om I i virksomheden skal bruge fastansatte, vikarer eller international arbejdskraft.

Hvem er Thorn Vikar & Rekruttering?

Hos Thorn Vikar & Rekruttering har vi to kerneværdier; kvalitet og troværdighed. De to værdier gennemsyrer alt, hvad vi gør – både når vi finder vikarer og kandidater til virksomheder, men også når du som jobsøgende henvender dig til os.

Vi har et stort netværk i det danske erhvervsliv, men vi arbejder primært med følgende brancher: produktion, industri, metal, byggeri og anlæg, lager og administration.

Smed4.jpg

Et pålideligt vikarbureau i Aalborg

Nogle virksomheder arbejder sæsonbaseret og har i perioder behov for at skrue op for medarbejderstaben. Andre virksomheder har rygede travlt og derfor hverken tid eller ressourcer til at finde en vikar i tilfælde af fx sygdom eller barsel.

Står I og mangler en vikar på jeres arbejdsplads? Vi hjælper jer med at finde en kvalificeret kandidat, som gnidningsfrit kan overtage vikariatets arbejdsopgaver.

Overvejer du at finde en fastansat medarbejder? Du kan også prøve vores try & hire-koncept. Det fungerer stort set på samme måde som et vikariat, bortset fra at vikaren ansættes med henblik på fastansættelse. På den måde har du mulighed for at se kandidaten an og vurdere, om I er det rette match

 

Et rekrutteringsbureau i Aalborg, der imødekommer jeres behov

At rekruttere en ny medarbejder er en lang og tidskrævende proces. Har I travlt i virksomheden, kan det imidlertid være svært at afsætte den nødvendige tid til opgaven.

Hos Thorn Vikar & Rekruttering gør vi hele processen nemmere. Vi udfører alt forarbejdet for jer, så I kun skal forholde jer til, hvilken af de kvalificerede kandidater, I gerne vil ansætte.

I et rekrutteringsforløb tager vi altid udgangspunkt i jeres specifikke krav og ønsker. Herefter gennemgår vi en større research-proces for at finde de absolut mest kvalificerede kandidater. Det resulterer i to til tre personer, som I kan kalde til samtale.

.

Leder I efter udenlandsk arbejdskraft?

Nogle gange skal man som virksomhed kigge ud over landets grænser for at finde den arbejdskraft, man har brug for. I det tilfælde hjælper vi jer med at rekruttere kompetent udenlandsk arbejdskraft fra vores netværk i Polen og Rumænien. Vi sørger for alle formaliteterne, herunder oprettelse af CPR-nummer, bankkonto og arbejdstilladelse, så I trygt kan byde jeres nye medarbejdere velkomne.

Er du jobsøgende?

Er du på udkig efter et nyt job? Måske har vi det helt rette til dig. Som et rekrutterings- og vikarbureau i Aalborg har vi masser af ledige jobs i Aalborg og omegn, men også i resten af landet. I vores joboversigt kan du se, hvilke ledige stillinger vi har i øjeblikket. Hvis ingen af stillingerne matcher dine ønsker, er du velkommen til at registrere dig i vores database eller kontakte en af vores konsulenter.

Kontakt os

Vi er dit vikar- og rekrutteringsbureau i Aalborg, og du er velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om dine behov. Du kan kontakte os på mail info@thornvikar.com eller telefon 96 30 03 33.

Smed.jpg
Hør mere

Kontakt os

Bliv ringet op af en af vores konsulenter for en uforpligtende samtale

Tak for din henvendelse!

bottom of page